fbpx

Privatlivspolitik

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter hjemmesiden indsamles og behandles en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig nyhedsbrev, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via hjemmesiden.

Der indsamles og behandles typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, adresse, telefonnr og e-mail. Det er et minumum af nødvendige oplysninger for at vi kan kommunikere med dig i forbindels med din henvendelse eller evt. køb.

Sikkerhed

Der er taget tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev eller bestilte produkter. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold på hjemmesiden.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Hvis du er en betalende kunde opbevares dine oplysninger i 5 år jf. bogføringsloven, der overruler persondataforordningen på det punkt.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af hjemmesiden, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om i Cookiepolitik. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Der benyttes herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn, adresse, telefonnr og e-mail. m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Der anvendes kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

DATAANSVARLIG

Flemming Daugaard
Telefon: 30 26 68 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Udgiver

Hjemmesiden ejes og publiceres af:

Daugaard Energi ApS
Åkandevej 13
DK-8830 Tjele

Cvr.nr.: 36948612
Telefon: +45 30 26 68 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Daugaard Energi - Logo

Specialister i optimering af energi og indeklima
Daugaard Energi ApS
Åkandevej 13
DK-8830 Tjele
T: +45 30 26 68 13
E: fd@daugaardenergi.dk

Privatlivspolitik
Cookiepolitik