fbpx

Energisyn

Ekspert i energibesparelser

Energisyn med gratis test af indeklima

Store virksomheder skal have foretaget et energisyn hvert fjerde år. Aktuelt skal det gennemføres for 2020, og det gør vi til markedets bedste pris. Vi kortlægger virksomhedens energiforbrug og viser, hvor I kan spare på energien fremover. - Lige nu får I en gratis indeklimatest med i energisynet.

KONTAKT

Hvem skal have foretaget energisyn?

Din virksomhed skal have foretaget energisyn, hvis der globalt er mindst 250 fuldtidsansatte og en årlig omsætning på mindst 50 mio. euro. Det gælder også offentlige virksomheder, der fungerer på markedsvilkår.

Energisyn inklusiv gratis indeklimatest

Vælger du Daugaard Energi som leverandør af energisynet, får du ovenikøbet en gratis test af virksomhedens indeklima samt forslag til, hvordan indeklimaet kan forbedres. På den måde er du på forkant med det kommende energisyn om fire år.

Energisyn med mange fordele:

  • Lovpligtigt energisyn til markedets bedste pris

  • Certificeret energisynskonsulent

  • Præcis kortlægning af aktuelt og potentielt energiforbrug

  • Kompetent rådgivning og sparring

  • Besparelseskatalog med reelle besparelser

  • Gratis test af indeklima inkl. rapport med forslag til forbedringer

  • Kortlægning af energiforbrug sparer energi

  • Et energisyn fra Daugaard Energi starter med, at vi danner os et overblik over det samlede energiforbrug i virksomheden. Med vores unikke beregningsmodel gør vi en forskel i forhold til andre aktører, idet vi effektivt kortlægger det reelle besparelsespotentiale. - Altid med udgangspunkt i de faktiske forhold i din virksomhed - ikke standardtabeller.

Kortlægning af energiforbrug sparer energi

Et energisyn fra Daugaard Energi starter med, at vi danner os et overblik over det samlede energiforbrug i virksomheden. Med vores unikke beregningsmodel gør vi en forskel i forhold til andre aktører, idet vi effektivt kortlægger det reelle besparelsespotentiale. - Altid med udgangspunkt i de faktiske forhold i din virksomhed - ikke standardtabeller.

Kompetente rådgivere

Daugaard Energi har et professionelt og dynamisk team af specialister, som tilbyder energisyn over hele landet. Energisynet udføres i tæt samarbejde med Elite Energy Saving, der sørger for den lovpligtige godkendelse og indsendelse af den endelige rapport til Energistyrelsen.

Gratis test af indeklima

Vi er specialister i optimering af indeklima og energibesparelser. Derfor indeholder et komplet energisyn fra Daugaard Energi en gratis indeklimatest. Et godt og kontrolleret indeklima er en vigtig medspiller i forhold til energioptimering, personligt velvære og effektivitet på arbejdspladsen. Det giver i høj grad mening at teste indeklimaet og få det til at spille sammen med energiforbruget i forhold til klima, miljø og bæredygtighed.

Testen indebærer, at vi kvit og frit monterer vores indeklimamålere i udvalgte lokaler. Over en kort periode monitoreres fire parametre: temperatur, luftfugtighed, CO2 og støj.

Du får adgang til et cloud-baseret interface. Her kan du følge tilstand og udvikling af indeklimaet. Vi præsenterer en detaljeret rapport med ideer og løsningsforslag til forbedringer af dit indeklima. – Denne del er naturligvis også uden beregning.

Daugaard Energi er etableret af elektriker Flemming Daugaard tilbage i 2010. Vi løser en lang række indeklima- og energiproblematikker i hele landet. Vi arbejder både i jylland, på Fyn og på Sjælland. Vores primære fokus er på grøn og bæredygtig energi i alt det, vi arbejder med.

Vi brænder for et sundere helbred for mennesker, mindre vedligehold af bygninger og ikke mindst bedre energiøkonomi for virksomheder og private husejere. Som eksperter står grøn energi, bæredygtighed og de 17 verdensmål højt på vores dagsorden.

Image
Daugaard Energi - Logo

Specialister i optimering af energi og indeklima
Daugaard Energi ApS
Åkandevej 13
DK-8830 Tjele
T: +45 30 26 68 13
E: fd@daugaardenergi.dk

Privatlivspolitik
Cookiepolitik