fbpx

Energieffektive Varmepumper

Ekspert i energibesparelser

Skift fra oliefyr til varmepumpe

Vi sørger for komplet installation af energieffektiv luft-til-vand pumpe fra kr. 75.500,- alt inklusiv. Ovenikøbet får du lige nu op til 31.000 kroner i tilskud fra staten til at skifte dit oliefyr ud med en ny varmepumpe.

KONTAKT

Overvejer du at få en energisparende varmepumpe?

Vidste du, at du kan få op til 31.000 i tilskud til varmepumpe fra staten som privat boligejer? Det kan du, fordi vi i Danmark udfaser olie- og naturgasfyr til fordel for grønnere løsninger.

Vi hjælper dig med at finde og installere den bedste varmepumpeløsning. Ring eller skriv til Daugaard Energi med det samme.

Skift oliefyret ud med varmepumpe

Mange husejere skifter lige nu deres oliefyr ud eller supplerer en fastbrændselsløsning med en luft-til-vand varmepumpe. Med en varmepumpe sparer du penge og C02-belastning. Du får også en varmekilde, der er mindre bøvlet og tidskrævende end fx et pillefyr.

Fordelene ved en luft-til-vand varmepumpe er bl.a.:

  • Energieffektiv og økonomisk løsning – billigere varme
  • CO2-netrual opvarmning, som er energi- og klimavenlig
  • Varmere og behageligere indeklima
  • Ny teknologi og en fremtidssikret varmekilde

Varmepumpe med tilskud

Tilskudsordningen til varmepumper i private hjem er vedtaget i den nye Klimalov, som trådte i kraft i oktober 2020. Her kan du beregne dit tilskud.

Varmepumpe via Daugaard Energi er:

  • Installation af den nyeste HS Tarm luft/vand varmepumpe
  • Billig, effektiv og grøn opvarmning
  • Evighedsgaranti på varmepumpen
  • Samme fordele som fjernvarmeforbrugere uanset hvor du bor i Danmark
  • Installation inkl. opsætning, el-arbejde, service og vedligehold
  • Fremtidssikret - udskiftning af varmepumpen ved nedslidning

Hvad er en luft-til-vand varmepumpe?

En luft-til-vand varmepumpe skaber varmt vand i alle typer boliger. Den består af to dele: Én del sidder udenfor. Én del sidder inde i huset. Helt enkelt forklaret, så henter den ”kasse,” der sider udenpå huset, og som kan ligne en aircondition, varme fra udeluften. Inde i huset sidder den del, der ligner en tank eller et regulært skab. Her omsættes luftens varme til varmt vand, som varmer dit hus op via radiatorer eller gulvvarme. Varmepumpen opvarmer også det vand, som kommer ud af vandhanen eller bruseren, når du tager et varmt bad eller vasker op.

Spar penge på opvarmning

En varmepumpe er en fuldautomatisk, miljøvenlig og nem løsning med masser af komfort og stort set uden vedligehold. Mange gange er opvarmningen af din bolig og dit brugsvand så energieffektiv med en varmepumpe, at du sparer op til 40 procent på dine eksisterende varmeudgifter. Det kræver til gengæld, at du har et radiatorsystem eller/og gulvvarme, der er passende.

Installation af varmepumpe - hvordan?

Hvis du vil i mål med den rigtige varmepumpe, kan du kontakte Daugaard Energi med det samme. Vi hjælper med at finde den løsning, der bedst kan betale sig for dig. Vi sørger også for, at din nye varmepumpe bliver installeret af en erfaren montør, så alt fungerer og kører år efter år. Vi piller dit gamle oliefyr ned (dog ikke olietank og skorsten), når din nye luft-til-vand varmepumpe skal installeres.

Varmepumper til boligejere i hele Danmark

Daugaard Energi samarbejder med Nærvarmeværket, et veldrevet andelsselskab, som forhandler og driver højeffektive varmepumper fra den toneangivende, danske producent H/S Tarm. Løsningen med Nærvarmeværket fungerer som fjernvarme. Idet du køber en varmepumpe gennem os, bliver du andelshaver i Nærvarmeværket. Det betyder bl.a., at du altid kan være sikker på at få udført vedligehold og service af din enhed professionelt.

Vidste du:

Du kan typisk få mellem 22.000 og 31.000 kroner i tilskud til en A++ varmepumpe fra Nærvarmeværket.

Tryghed og service

This image for Image Layouts addon
Hos Nærvarmeværket får du 100 procent tryghed med fuld livstids-garanti på din varmepumpe, som også omfatter udkald og reservedele.
- Det koster under 500 kroner om måneden.

Download brochure fra Nærvarmeværket

Familie - Nærvarmeværket

Rådgiver og installatør for Nærvarmeværket

Nærvarmeværket a.m.b.a. er stiftet i foråret 2018 for at sikre boligejere uden for fjernvarmeområder moderne og miljøvenlig opvarmning gennem luft-til-vand varmepumper, der er til at betale.

"Fra vi bestilte Nærvarmeværkets løsning, til varmepumpen var installeret, gik der otte dage"

- fortæller Søren Schougaard. Han meget tilfreds med den løsning som Nærvarmeværket har installeret, han mener at konceptet er skruet godt sammen og tilrettelagt så det er gennemskueligt – og så gør det ikke noget, at det også er billigt.

Daugaard Energi er etableret af elektriker Flemming Daugaard tilbage i 2010. Vi løser en lang række indeklima- og energiproblematikker i hele landet. Vi arbejder både i jylland, på Fyn og på Sjælland. Vores primære fokus er på grøn og bæredygtig energi i alt det, vi arbejder med.

Vi brænder for et sundere helbred for mennesker, mindre vedligehold af bygninger og ikke mindst bedre energiøkonomi for virksomheder og private husejere. Som eksperter står grøn energi, bæredygtighed og de 17 verdensmål højt på vores dagsorden.

Image
Daugaard Energi - Logo

Specialister i optimering af energi og indeklima
Daugaard Energi ApS
Åkandevej 13
DK-8830 Tjele
T: +45 30 26 68 13
E: fd@daugaardenergi.dk

Privatlivspolitik
Cookiepolitik