fbpx

Energieffektive Varmepumper

Ekspert i energibesparelser

Skift fra oliefyr til varmepumpe

Vi sørger for komplet installation af energieffektiv luft-til-vand pumpe. Ovenikøbet får du lige nu op til 20.000 kroner i tilskud fra staten til at skifte dit oliefyr ud med en ny varmepumpe.

KONTAKT

Overvejer du at få en energisparende varmepumpe?

Vidste du, at du kan få op til ca. 20.000 i tilskud til varmepumpe fra staten som privat boligejer? Det kan du, fordi vi i Danmark udfaser olie- og naturgasfyr til fordel for grønnere løsninger.

Vi hjælper dig med at finde og installere den bedste varmepumpeløsning. Ring eller skriv til Daugaard Energi med det samme.

Skift oliefyret ud med varmepumpe

Mange husejere skifter lige nu deres oliefyr ud eller supplerer en fastbrændselsløsning med en luft-til-vand varmepumpe. Med en varmepumpe sparer du penge og C02-belastning. Du får også en varmekilde, der er mindre bøvlet og tidskrævende end fx et pillefyr.

Fordelene ved en luft-til-vand varmepumpe er bl.a.:

  • Energieffektiv og økonomisk løsning – billigere varme
  • CO2-netrual opvarmning, som er energi- og klimavenlig
  • Varmere og behageligere indeklima
  • Ny teknologi og en fremtidssikret varmekilde

Varmepumpe med tilskud

Tilskudsordningen til varmepumper i private hjem er vedtaget i den nye Klimalov, som trådte i kraft i oktober 2020. Her kan du beregne dit tilskud.

Varmepumpe via Daugaard Energi er:

  • Installation af den nyeste H/S Tarm luft/vand varmepumpe
  • Billig, effektiv og grøn opvarmning
  • Installation inkl. opsætning, el-arbejde, service og vedligehold
  • Fremtidssikret - udskiftning af varmepumpen ved nedslidning

Hvad er en luft-til-vand varmepumpe?

En luft-til-vand varmepumpe skaber varmt vand i alle typer boliger. Den består af to dele: Én del sidder udenfor. Én del sidder inde i huset. Helt enkelt forklaret, så henter den ”kasse,” der sider udenpå huset, og som kan ligne en aircondition, varme fra udeluften. Inde i huset sidder den del, der ligner en tank eller et regulært skab. Her omsættes luftens varme til varmt vand, som varmer dit hus op via radiatorer eller gulvvarme. Varmepumpen opvarmer også det vand, som kommer ud af vandhanen eller bruseren, når du tager et varmt bad eller vasker op.

Spar penge på opvarmning

En varmepumpe er en fuldautomatisk, miljøvenlig og nem løsning med masser af komfort og stort set uden vedligehold. Mange gange er opvarmningen af din bolig og dit brugsvand så energieffektiv med en varmepumpe, at du sparer op til 40 procent på dine eksisterende varmeudgifter. Det kræver til gengæld, at du har et radiatorsystem eller/og gulvvarme, der er passende.

Installation af varmepumpe - hvordan?

Hvis du vil i mål med den rigtige varmepumpe, kan du kontakte Daugaard Energi med det samme. Vi hjælper med at finde den løsning, der bedst kan betale sig for dig. Vi sørger også for, at din nye varmepumpe bliver installeret af en erfaren montør, så alt fungerer og kører år efter år. Vi piller dit gamle oliefyr ned (dog ikke olietank og skorsten), når din nye luft-til-vand varmepumpe skal installeres.

Varmepumper til boligejere i hele Danmark

Daugaard Energi forhandler og installerer højeffektive varmepumper fra den toneangivende, danske producent H/S Tarm. Med Daugaard Energi kan du altid være sikker på at få udført vedligehold og service af din varmepumpe professionelt.

Vidste du:

Du kan typisk få ca. 20.000 kroner i tilskud til en A++ varmepumpe.

Varmepumper fra H/S Tarm

This image for Image Layouts addon
Se de nyeste produkter, som Daugaard Energi forhandler og installerer. Databladene kan downloades herunder.

Download datablade med produkter fra H/S Tarm

Familie - Nærvarmeværket

Rådgiver og installatør af varmepumper

Daugaard Energi installerer varmepumper, som sikrer boligejere uden for fjernvarmeområder moderne og miljøvenlig opvarmning gennem luft-til-vand varmepumper, der er til at betale.

Daugaard Energi er etableret af elektriker Flemming Daugaard tilbage i 2010. Vi løser en lang række indeklima- og energiproblematikker i hele landet. Vi arbejder både i jylland, på Fyn og på Sjælland. Vores primære fokus er på grøn og bæredygtig energi i alt det, vi arbejder med.

Vi brænder for et sundere helbred for mennesker, mindre vedligehold af bygninger og ikke mindst bedre energiøkonomi for virksomheder og private husejere. Som eksperter står grøn energi, bæredygtighed og de 17 verdensmål højt på vores dagsorden.

Image
Daugaard Energi - Logo

Specialister i optimering af energi og indeklima
Daugaard Energi ApS
Åkandevej 13
DK-8830 Tjele
T: +45 30 26 68 13
E: fd@daugaardenergi.dk

Privatlivspolitik
Cookiepolitik