Projekter

IC-Meter CLOUD

IC-Meter CLOUD

IC-meter – præcis måling af indeklima i bygninger 

Hvordan er indeklimaet på kontoret eller skolen? For fugtigt eller tørt? Er C02-niveauet i orden? - IC-meter leverer svaret med det samme.

  

IC-meter visualiserer indeklimaet 

IC-meter er en højteknologisk indeklima-måler. Via nogle af verdens bedste sensorer giver den præcise svar på, om indeklimaet i en bygning er godt, dårligt eller midt i mellem. 

Den lille måleenhed registrerer en række forskellige parametre hvert 5. minut og sender de indsamlede data til en server. 

Herfra kan du hente grafer og data ned på en app på telefonen eller computeren, hvor indeklimaet visualiseres på en enkel og overskuelig brugerflade. Via den medfølgende software kan der udskrives en lang række rapporter og anden relevant dokumentation. 

 

C02-måler, fugtighedsmåler og lydmåler i én 

God luftkvalitet og den rette temperatur er afgørende for menneskers og bygningers trivsel. Derfor findes der regler for indeklima på arbejdspladser og i skoler. IC-meter kan være en vigtig brik i at skabe et godt arbejdsmiljø og tage hånd om en bygnings stand f.eks. ved at undgå skimmelsvamp og andre indeklimarelaterede skader.

 

IC-meter måler bl.a.:
  • Temperatur
  • Luftfugtighed 
  • Co2-niveau 
  • Lydniveau/støj 
”Dårligt indeklima kan gøre dig syg”.

Læs om indeklimakonsulentens brug af IC-meter HER

 

Bedre indeklima i private hjem og virksomheder 

IC-meter bruges af professionelle energirådgivere, virksomheder, offentlige instanser og i private boliger, der vil have det fulde overblik over indeklimaets status. Samtidig er de indsamlede data et analytisk redskab til at kunne forbedre og styre indeklimaet - og sandsynligvis reducere energiforbruget fremover. 

 

Målinger af indeklimaet og vejret  

Alle vejrdata registreres på det sted, hvor du bruger IC-meter. Disse data kan sammenholdes med indeklimaet i bygningen og bruges til at optimere bl.a. luftkvalitet og energiforbrug. Der kan også laves et dynamisk varmeregnskab (se artikel om ”dynamisk varmeredskab).

 

Mere om IC-meter 
  • Instrumentet har nogle af verdens bedste og mest præcise sensorer  
  • Eneste måler af sin slags på markedet  
  • Klistermærke med QR-kode medfølger. – Scan koden og modtag målinger 
  • Skal forsynes med micro-sim-kort GSM og tilsluttes 230 volt via medfølgende strømforsyning 
Kan kobles på LoRa-net 

IC-meter kan opkobles på det lokale LoRa-net, så du ikke behøver at have et sim-kort i hvert instrument. En stor fordel hvis man f.eks. benytter flere IC-meter i boligforeninger, på museer eller i andre, store historiske bygninger.

Date

1. januar 2020

Tags

Indeklima, IC Meter

Specialister i optimering af energi og indeklima

Kontakt

Daugaard Energi ApS

Åkandevej 13 
DK-8830 Tjele

T: +45 30 26 68 13

E: fd@daugaardenergi.dk