Om os

Specialister i optimering afEnergiIndeklima

Flemming Daugaard

Direktør og Iværksætter

Profil og historie

Energirådgiver - varme, indeklima, ventilation
Som erfaren energirådgiver hjælper Daugaard Energi virksomheder, boligselskaber, uddannelsesinstitutioner, landbrug og museer med at spare energi og penge.

I 2010 startede Flemming Daugaard firmaet Daugaard El og Energiteknik, og som i 2015 ændrede navn til Daugaard Energi ApS.

I alle år fra 2010 og til 2020, har det primære arbejdsområde været at tilbyde energirådgivning og udbetale energitilskud til båder erhverv som private.

Indtil 2015 var Daugaard El og Energiteknik en del af den daværende rådgiversammenslutning, Energigruppen.eu. Gruppen var blandt de største aktører indenfor energibesparelser i Danmark.

I de mange år med energirådgivning både til erhverv og private har dette givet en solid erfaring indenfor de forskellige typer af opvarmningsformer, deres fordele og ulemper. En uvildig rådgivning der har sikret rigtig mange løsninger, der har sparet rigtig megen energi både for den enkelte og virksomhederne. Daugaard Energi er ISO 9001 godkendt, for kvaliteten af indberetningen og energibesparelser og udbetaling af energisparetilskud.

I årene hvor det var rentabelt at etablere solceller, var vi både rådgiver og sælger af mange solcelleanlæg til den private forbruger i Danmark. Vi er forhandler i Danmark af verdens ledende fabrikant af solcelle inverter Steca fra Tyskland.

I 2020 ophøre Energispareordningen og denne afløses af en ny ordning administreret af Energistyrelsen under sparenergi.dk.

Mød teamet

Flemming Daugaard
Flemming DaugaardDirektør og Energirådgiverfd@daugaardenergi.dk
Flemming er ansigtet udadtil og hans absolutte styrke er i rollen som rådgiver i direkte kontakt med kunderne.

Flemming har en solid håndværksmæssig baggrund som elektriker og kan byde ind med mere end 20 års erfaring med El-installationer og energirådgivning.
René Agerholm
René AgerholmTeknisk Energirådgiverra@daugaardenergi.dk
René er energi-nørd og har et indgående kendskab til de forskellige faktorer, der skal spiller sammen for at sikre en optimale løsning.

René er uddannet Energi ingeniør og har mere end 20 års med speciale i styring og regulering af termiske systemer.
Palle Winther
Palle WintherSalg og Marketingpw@daugaardenergi.dk
Palle er ansvarlig for forretningsudvikling, markedsføring/PR og indgår i salgsteamet omkring opsøgende salg og energirådgivning.

Palle har mere end 30 års erfaring med konceptudvikling af salg og marketing til danske virksomheder.

Bæredygtige løsninger

Hos Daugaard Energi hylder vi FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling. Vi arbejder målrettet med bæredygtige energi- og klimaløsninger.

Følgende af FN `s 17 Verdensmål har specielt vores fokus: Sundhed og Trivsel, Rent vand og sanitet, Bæredygtig energi, Bæredygtige byer og lokalsamfund, Ansvarligt forbrug og produktion samt Klima-indsats.

FN 17

Specialister i optimering af energi og indeklima

Kontakt

Daugaard Energi ApS

Åkandevej 13 
DK-8830 Tjele

T: +45 30 26 68 13

E: fd@daugaardenergi.dk