fbpx

Vi gør din energi grønnere

Ekspert i energibesparelser

"Med en solid erfaring indenfor de forskellige typer af
opvarmningsformer, deres fordele og ulemper, er vi
stolte over at kunne tilbyde uvildig rådgivning."

- Flemming Daugaard, direktør og iværksætter

Vi hjælper dig med at spare energi og penge

Elektriker Flemming Daugaard startede firmaet i 2010. Gennem en årrække handlede det primært om energirådgivning og håndtering af energitilskud til erhverv og private. Årene med energirådgivning gav en solid portion knowhow om forskellige typer af opvarmning af bygninger – hver med deres fordele og ulemper.

Gennem uvildig rådgivning har vi været med til at sikre utallige energieffektive løsninger, som har sparet – og stadig sparer - væsentlige mængder af energi både for den enkelte boligejer, virksomheder, skoler og andre offentlige instanser.

I årene, hvor det var rentabelt at etablere solceller, rådgav vi om solceller og solgte solcelleanlæg til private forbrugere i Danmark. Vi forhandler stadigvæk produkter fra verdens førende fabrikant af solcelleinvertere, tyske Steca.

I 2020 ophørte statens daværende energispare-ordning. Den er afløst af en ny ordning, som administreres af Energistyrelsen under www.sparenergi.dk og som yder tilskud til energiforbedringer af bygninger. Det er fx ny klimaskærm eller udskiftning af oliefyr med en varmepumpe. Her hjælper vi private boligejere sikkert gennem hele processen og står for komplet installation af luft-til-vand varmepumper af høj kvalitet.

Vi har naturligvis altid helt styr på, hvilke tilskudsordninger, der er aktuelle og mulige at få gavn af. Det gælder ordninger for både private boligejere, virksomheder og offentlige bygninger.

Daugaard Energi er ISO 9001 godkendt for kvaliteten af indberetningerne og energibesparelser og udbetaling af energispare-tilskud.

Mød Team Daugaard

Flemming Daugaard
Flemming DaugaardDirektør og Energirådgiverfd@daugaardenergi.dk

Flemming er ansigtet udadtil. Hans absolutte styrke er rollen som rådgiver og projektleder i direkte kontakt med kunderne.

Flemming har en solid baggrund som elektriker og byder ind med mere end 20 års erfaring med el-installation, energirådgivning og projektledelse.

Rene Agerholm
Rene AgerholmTeknisk Energirådgiverra@daugaardenergi.dk

René er energi-nørd. Han har et indgående kendskab til de faktorer, der skal spille sammen for at sikre en optimal løsning.

René er uddannet energiingeniør og har mere end 20 års erfaring med speciale i styring og regulering af termiske systemer.

Vi er eksperter i varmepumper, energisyn og indeklima

LØSNINGER

Indeklima rapporter

Bygningsrapport med besparelseskatalog

Lovpligtig energisyn

Valg af den rette energiform

Udvælgelse og analyse af kritiske komponenter

Beskrivelse af varme og ventilationssystemernes opbygning og virkemåde

MONTAGE OG INSTALLATION

Indeklimamåler – IC-meter

Varmepumper for Nærvarmeværket

VE-godkendt installatør af varmepumper

Belysning og akustikløsninger

Funktionskontrol og kalibrering

SALG OG FORHANDLING

Rådgivning og rapporter

IC-meter (International forhandler)

Skyen for firmaet Åbn (forhandler i DK)

Salg af varmepumper i Danmark (Nærvarmeværket)

Lovpligtigt Energisyn

Foredrag – energioptimering og indeklima

Projektansøgninger ifm. offentlige tilskud

Daugaard Energi er etableret af elektriker Flemming Daugaard tilbage i 2010. Vi løser en lang række indeklima- og energiproblematikker i hele landet. Vi arbejder både i jylland, på Fyn og på Sjælland. Vores primære fokus er på grøn og bæredygtig energi i alt det, vi arbejder med.

Vi brænder for et sundere helbred for mennesker, mindre vedligehold af bygninger og ikke mindst bedre energiøkonomi for virksomheder og private husejere. Som eksperter står grøn energi, bæredygtighed og de 17 verdensmål højt på vores dagsorden.

Image
Daugaard Energi - Logo

Specialister i optimering af energi og indeklima
Daugaard Energi ApS
Åkandevej 13
DK-8830 Tjele
T: +45 30 26 68 13
E: fd@daugaardenergi.dk

Privatlivspolitik
Cookiepolitik