VARMEPUMPE

Luft-til-vand varmepumpe fra Nærvarmeværket

Vi er leverandør af varmepumper fra Nærvarmeværket. Nærvarme er en fremtidssikret løsning på andelsbasis, hvor du opnår du samme fordele som ved fjernvarme.  Din bolig sikres varme uden overraskelser. Varmepumpen skiftes u.b. når den er udtjent. Totalløsning medLuft-til-vand varmepumper til alle typer boliger og til fast lav pris.
This image for Image Layouts addon

Rådgiver og installatør
for Nærvarmeværket

Nærvarmeværket a.m.b.a. er stiftet i foråret 2018 for at sikre boligejere uden for fjernvarmeområder moderne og miljøvenlig opvarmning gennem luft-til-vand varmepumper, der er til at betale. Initiativet har vakt opsigt i branchen, og det er lykkedes værket at få nogle yderst favorable vilkår med nogle af de toneangivende producenter af varmepumpeanlæg.
Læs mere

Kontakt os

Vi er klar til at tage i mod dit opkald.

Du kan kontakt os alle hverdage fra 08.00 - 17.00.

Adresse

Åkandevej 13 
DK-8830 Tjele

Telefon

+45 30 26 68 13

Email

fd@daugaardenergi.dk

Skriv til os

Vi er altid klar til at tage i mod din forspørgsel og vi svarer din mail inden for 24 timer.

Du kan kontakte os på mail 27-7-365.

Bæredygtige løsninger

Hos Daugaard Energi hylder vi FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling. Vi arbejder målrettet med bæredygtige energi- og klimaløsninger.

Følgende af FN `s 17 Verdensmål har specielt vores fokus: Sundhed og Trivsel, Rent vand og sanitet, Bæredygtig energi, Bæredygtige byer og lokalsamfund, Ansvarligt forbrug og produktion samt Klima-indsats.

FN 17

Specialister i optimering af energi og indeklima

Kontakt

Daugaard Energi ApS

Åkandevej 13 
DK-8830 Tjele

T: +45 30 26 68 13

E: fd@daugaardenergi.dk