fbpx

ÅBN SKYEN

Måleboksen SKYEN giver bedre indeklima

SKYEN giver CO2 farve

Gør det usynlige men skadelige CO2-niveau synligt med den intuitive CO2-måler, der er udviklet i samarbejde med folkeskolen. SKYEN måler CO2-niveauet i lokalet og fortæller børn og voksne, hvornår det er på tide at lufte ud. SKYEN lyser ganske enkelt blåt, når indeklimaet er godt. Den viser rødt, når indeklimaet er dårligt.

Vi sætter op og introducerer

Lad os implementere enhederne og introducere elever og lærere for udluftning, luft og indeklima. Vi sætter spot på det indeklima, der omgiver os alle og fortæller, hvordan man ved at lufte godt ud kan forbedre det.

Testet med 3.000 skoleelever

SKYEN løsningen er testet på 38 skoler med støtte fra Realdania. Resultaterne beviser, at andelen af skoledage med dårligt indeklima kan nedsættes med op til 77%.

SKYEN - Teknisk dokumentation

DOWNLOAD Teknisk dokumentation på SKYEN

FORØG KONCENTRATIONS-EVNEN

- med op til 15%

MINIMER
RISIKOEN

- for sygdomssmitte

NEDSÆT HOVEDPINE

- og allergiske reaktioner

SKYEN - TILBUD

SKYEN - TILBUD

Nu kr. 965,- ekskl. moms

Bestil her

Daugaard Energi er etableret af elektriker Flemming Daugaard tilbage i 2010. Vi løser en lang række indeklima- og energiproblematikker i hele landet. Vi arbejder både i jylland, på Fyn og på Sjælland. Vores primære fokus er på grøn og bæredygtig energi i alt det, vi arbejder med.

Vi brænder for et sundere helbred for mennesker, mindre vedligehold af bygninger og ikke mindst bedre energiøkonomi for virksomheder og private husejere. Som eksperter står grøn energi, bæredygtighed og de 17 verdensmål højt på vores dagsorden.

Image
Daugaard Energi - Logo

Specialister i optimering af energi og indeklima
Daugaard Energi ApS
Åkandevej 13
DK-8830 Tjele
T: +45 30 26 68 13
E: fd@daugaardenergi.dk

Privatlivspolitik
Cookiepolitik